06 275 799 77 info@meertsmakelaar.nl

Meerts makelaar is een klein kantoor, transparant, snel en flexibel

Meerts makelaar is een klein kantoor, transparant, snel en flexibel

Sorteren
  • Prijs
  • Slaapkamers
  • Datum toegevoegd
  • Soort object
  • Uitgelicht
Grid
List

Velthorst West grafdijk Burgermeester Dalenbergstraat 50 1486 MT

50 Burgermeester Dalenbergstraat

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
1Picture(s)
100
Velthorst Recreatiewoning € 99.500 Huurkavel € 4.200 Omschrijving De Velthorst is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. De Velthorst is onderhoudsarm, degelijk geconstrueerd en luxe uitgevoerd. Dit type heeft een gezellige woonkamer, een praktische keuken volledig voorzien van inbouwapparatuur, twee royaal uitgevoerde slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.
€ 99.500

Boslodge, Resort De Wije Werelt Arnhemseweg 100-102 6731 BV Otterlo

100 Arnhemseweg

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
5Picture(s)
100
Boshuisje kopen? Type Boslodge is een 4-persoons recreatiewoning. Deze recreatiewoning beschikt over drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een ruime living met half open keuken. Door de hoge raampartijen heeft u vanuit de living een prachtig uitzicht. Door de schuifpui betreed u vanuit de living gemakkelijk het terras.
€ 119.500

De Rijp, West-Graftdijk - Burgemeester Dalenbergstraat 50, 1486MT

50 Burg. Dalenbergstraat West-Graftdijk

1Bedroom(s)
6Picture(s)
100
De Rijp Recreatiewoning vanaf € 224.500 De Rijp Omschrijving De typisch Zaanse stijl met de groene authentieke buitenkant en de traditionele gevelmakelaar verwijzen naar vervlogen tijden. Meer dan welke andere Zaanse vakantievilla ook heeft dit type ‘De Rijp’ een historische uitstraling en steekt daarmee de Zaanse Schans naar de kroon.
€ 224.500
9 Results returned.Per Page

U SPEELT MET DE GEDACHTE UW WONING TE VERKOPEN?

Dan is het altijd goed om een verkoopmakelaar in te schakelen. Maar het is vaak lastig om een keuze te maken. De ene makelaar is de andere niet. Bij de ene voelt u zich een nummer, de andere denkt weinig met u mee. Dan is het tijd voor Meerts Makelaar. Wij staan voor betrokken, persoonlijk, deskundig en proactief.

Voordat u een makelaar kiest is het goed u te laten voorlichten. Wij komen graag bij u langs om ons voor te stellen. Uiteraard is dit eerste gesprek geheel gratis en vrijblijvend. 

Daarnaast loont het om te vergelijken hoe de diverse makelaars hun woningaanbod presenteren. Meerts Makelaar besteed erg veel tijd aan kwalitatief goede advertenties. Een belangrijk aspect in deze tijd waar internetmarketing een grote rol speelt.

Wij bieden een breed scala aan professionele diensten, zodat we aan uw behoeften kunnen voldoen. We beloven u altijd vriendelijk en naar uw volledige tevredenheid te zullen helpen.

Werkwijze
Woning kopen
Woning verkopen

VIND de sleutel tot je droomwoning

Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen spoedig contact op.

6 + 7 =

WhatsApp chat