06 275 799 77 info@meertsmakelaar.nl

De op deze website getoonde informatie wordt door Meerts Makelaar met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Meerts Makelaar verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Meerts Makelaar worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Meerts Makelaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Meerts Makelaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Meerts Makelaar opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Meerts Makelaar alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Meerts Makelaar niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Meerts Makelaar worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Meerts Makelaar uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Meerts Makelaar worden onderhouden wordt afgewezen.

WhatsApp chat