06 275 799 77 info@meertsmakelaar.nl

EUROPARCS BELEEF HET!

Verkoopadviseur Europarcs

Een optimale investering
Eigenaar zijn van een recreatiewoning bij EuroParcs en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte die de verschillende EuroParcs resorts bieden, houden een win-win situatie in. U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw recreatiewoning geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur. Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Het mag daarom duidelijk zijn dat steeds meer Nederlanders kiezen voor het beleggen in recreatievastgoed bij EuroParcs.

Maximale zekerheid

Bij EuroParcs kunt u kiezen voor meerjarige vaste huuropbrengsten. Dit betekent een vast gegarandeerd rendement. Voor meer informatie kunt u bellen met 0627579977

Aankoop begeleiding

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven, zowel emotioneel als financieel. Dat vraagt om een beslissing die in alle opzichten is gebaseerd op de juiste keuzes.

Maar die juiste keuze is niet altijd gemakkelijk. U bekijkt de woning wellicht al door een roze bril, u hebt geen ervaring met onderhandelen of weinig zicht op de werkelijke waarde van de woning. Ook de makelaar van verkoper, hoe vriendelijk ook, behartigt geenszins uw belangen.

Daarom is het verstandig een onafhankelijke adviseur bij de aankoop te betrekken. Meerts Makelaar begeleidt en adviseert u graag bij de aankoop van uw droomhuis.

Aankooptips

 

Wij hebben een aantal aandachtspunten voor u op een rij gezet

Wie een vakantiehuis wil aanschaffen doet er goed aan om zich goed te laten informeren. Wij hebben een aantal aandachtspunten voor u op een rij gezet.

1. Kies voor een ervaren partij in vakantieparken. Dat houdt een erkende naam of een jong bedrijf dat in korte tijd door een opvallende visie of werkwijze positieve publiciteit heeft gegenereerd. Dat alles geeft nog geen 100% zekerheid, maar wel bijna. Net zoals u kiest voor een A-merk bij de keuze van uw voedsel, meubilair of auto is de kans op kwaliteit een stuk groter dan wanneer u kiest voor een onbekende speler op de markt. 

2. Kijk altijd goed naar de locatie. Een A-locatie houdt in aan het water, dichtbij het bos of anderszins onderscheidende natuur en tegelijkertijd niet te ver af van het gemak van stedelijke voorzieningen

3. Faciliteiten en voorzieningen. Anno 2018 draait alles om beleving. Je kunt geen beleving aan een gezin geven als er op een vakantiepark geen goede en uitgebreide horeca is, geen zwembad (waterbeleving wordt steeds belangrijker) is en geen andere sport- en spelvoorzieningen.

4. Zorg voor deskundigen op fiscaal- en verzekeringsgebied. Het kopen van een vakantiehuis brengt fiscale verplichtingen maar ook kansen met zich mee zoals de mogelijkheid de btw terug te vragen. Daarnaast spreekt het voor zich dat uw nieuwe bezit goed verzekerd moet zijn. 

5. Wat is de meerwaarde van het kopen van een vakantiehuis?
1. Rendement op verhuurinkomsten (markt gerelateerd of gegarandeerd)
2. Mogelijkheid tot erbij kopen van de grond, behoudt altijd zijn waarde
3. Profiteren van KOR-regeling
4. Verhuur en klein onderhoud worden je over het algemeen uit handen genomen door eigenaar van vakantiepark. In tegenstelling tot het verhuren van een reguliere woning heb je er nauwelijks omkijken naar. 

6. Valkuilen bij aankoop van een tweede huis.
1. Verschil in fiscale positie/terugvraagmogelijkheden tussen aankoop bestaand en nieuw vakantiehuis alsmede tussen een stenen vakantiehuis en een chalet. Kortweg komt het erop neer dat je voor een chalet meer belasting betaalt (btw over het vakantiehuis, de grond en de overdrachtsbelasting).
2. Onderhoud en vernieuwing (dat houdt ook in tijdige inruil want verblijftrends veranderen) van een vakantiehuis veranderen in de loop der jaren waardoor over het algemeen de kosten oplopen. 
3. Advies is om indien mogelijk ook de grond te kopen, want is je rechtspositie kwetsbaar mocht er een nieuwe parkeigenaar met een nieuwe visie komen. 
4. Permanent bewonen mag over het algemeen niet, maar er zijn uitzonderingen (persoonlijke uitsterfregelingen bijvoorbeeld waardoor je er mag wonen mag niet mag doorverkopen aan derden. Ook erfgenamen hebben geen rechten op het vakantiehuis) 

 

 

Uw Makelaar:
Albert Meerts
WhatsApp chat